Mobilní vstupenky eliminují potřebu fyzických vstupenek tím, že je ukládají do vašeho telefonu, který slouží jako váš vstupní průkaz na událost.


OBSAH


Jaké existují různé typy mobilních vstupenek?

Na StubHub International jsou k dispozici tři typy mobilních vstupenek:

  1. Screenshot (Snímek obrazovky): Prodávající nahraje QR kód obsahující všechny detaily vstupenky. I když to vypadá jako obrázek nebo PDF, neměli byste tento QR kód tisknout. Místo toho jej uchovejte na svém telefonu. Pro vstup na událost otevřete soubor na svém telefonu a předložte QR kód ke skenování na vstupu, čímž ověříte svou vstupenku a získáte přístup.
  2. Externí mobilní přenos: Vstupenky jsou přeneseny na váš e-mail registrovaný u StubHub International pomocí externí aplikace. Po přenosu obdržíte e-mail od původního poskytovatele, nikoli od StubHubu, který vás vyzve k přijetí přenosu a poskytne instrukce ke stažení aplikace, ve které můžete obdržet a zobrazit své vstupenky. Tyto vstupenky nejsou dostupné prostřednictvím webové stránky nebo aplikace StubHub International.
  3. Odkaz URL: Prodávající vám zašle odkaz(y) na vstupenku(y) prostřednictvím platformy StubHub International. Tento odkaz může zahrnovat všechna místa nebo být samostatný pro každé sedadlo. Po otevření odkazů stáhněte soubory vstupenek, které poté musíte přidat do kompatibilní aplikace mobilního peněženky (např. Apple Wallet pro iOS, Google Pay pro Android) pro rychlý přístup na událost.


Jak poznám, která metoda doručení odpovídá mé objednávce?

Při výběru nabídky na stránce události uvidíte informace o tom, jak budou vstupenky doručeny. Po nákupu zkontrolujte potvrzovací e-mail nebo navštivte sekci "Objednávky" na StubHub International pro zobrazení podrobností. Pokud jsou vstupenky doručovány pomocí QR kódu, uvidíte "Mobilní vstupenka" s instrukcemi doručení. Pro metody externího přenosu nebo odkazů URL bude uvedeno "Mobilní přenos" s odpovídajícími instrukcemi.


Jak rozlišit mezi Externím mobilním přenosem a odkazem URL?

Některé místa, jako například Real Madrid, doručují vstupenky pomocí odkazu URL. Obdržíte e-mail od StubHub International potvrzující doručení vstupenek. Pro většinu míst se vstupenky přenášejí prostřednictvím externí aplikace, jak je uvedeno v instrukcích e-mailu od původního poskytovatele.


Jak zjistím, která externí aplikace bude použita pro přenos vstupenek?

Organizátoři událostí mohou používat svou vlastní aplikaci nebo spolupracovat s jinými platformami. Konkrétní podrobnosti o aplikaci se mohou lišit a mohou se měnit. Po obdržení e-mailu s žádostí o přenos postupujte podle poskytnutých instrukcí k stažení aplikace a získání své vstupenky.


Nemůžete najít e-mail od třetí strany? Přečtěte si tento článek pro více informací.



Pokud vám tento článek vyřešil otázku, ohodnoťte nás prosím níže a pomozte nám vylepšovat se.