Jako platforma pro individuální kupující a prodávající na výměnu vstupenek jsou naše transakce konečné, takže ani prodávající, ani kupující nemohou objednávku zrušit na své straně.


Pokud již nemáte vstupenky, které jste prodali, nebo nemůžete nabídnout alternativy, nahlaste to prosím okamžitě, abychom mohli pomoci zákazníkovi najít řešení.


Nemám vstupenky

Vyplňte náš formulář výběrem Prodejní podpora > Zrušení > Nemám vstupenky, které jsem prodal. Náš tým podpory přezkoumá případ s vaším kupujícím a po potvrzení vás kontaktuje k dokončení řešení.


Vezměte prosím na vědomí, že kvůli technickému problému s funkcí "Provést změny" nebudete moci tento problém nahlásit přímo ze svého profilu. Naši technici aktivně pracují na odstranění tohoto problému.


Protože nemůžete splnit původní objednávku vstupenek, může být vaše kreditní karta zpoplatněna v souladu s našimi prodejními zásadami.


Nabízení alternativních vstupenek

Pokud máte k dispozici jiné vstupenky, poskytněte nám prosím podrobnosti, abychom je mohli nabídnout vašemu kupujícímu. Zákazník obdrží e-mail s nabídkou a po přijetí můžete zaslat nové vstupenky. Pokud kupující nové vstupenky odmítne, vaše kreditní karta bude zpoplatněna podle našich prodejních zásad.


Pokud tento článek vyřešil vaši otázku, ohodnoťte nás prosím níže a pomozte nám tak dále se zlepšovat.