Může to mít několik důvodů.


Nejprve potřebujeme vědět, jaká je vaše uživatelská role. 


Mám heslo

Pokud máte založený účet na StubHub International pomocí osobní e-mailové adresy a zvolili jste si heslo… Doporučujeme: 

  1. Zkontrolovat, zda je e-mailová adresa správně napsaná a zda zadáváte správnou kombinaci e-mailu a hesla. Při pokusech o přihlášení buďte opatrní, váš účet StubHub International se po šesti neúspěšných pokusech uzamkne.
  2. Zapomněli jste heslo? O nové heslo můžete požádat na přihlašovací obrazovce výběrem možnosti Zapomněli jste heslo?. Poté zadejte e-mailovou adresu přidruženou k vašemu účtu StubHub International a podle pokynů v e-mailu změňte heslo.


Mám přístupový kód

V případě, že jste si zakoupili vstupenky před prosincem 2021, můžete mít přístupový kód, kterým se dostanete k objednávce a její správě. Šestimístný kód najdete v e-mailu s potvrzením objednávky, který jsme vám poslali po potvrzení nákupu.


Našli jste ho? Pokud ano, na přihlašovací stránce klikněte na Najděte si svou objednávku.

V dalším okně zadejte svou e-mailovou adresu, přístupový kód a telefonní číslo a klepněte na Pokračovat nebo Zobrazit objednávku. – Ujistěte se, že telefonní předvolba nebo přípona vedle kódu země odpovídá telefonu, který jste zadali při registraci.


Facebook

Registrace na StubHub International přes Facebook je rychlejší. Přihlašovací údaje na Facebook můžete použít k přihlášení na naši platformu.


Google

Pokud jste si účet vytvořili pomocí služby Google (Gmail), přihlaste se ke svému profilu StubHub International klepnutím na ikonu „G“ a postupujte podle pokynů.


Apple

Registrace na StubHub International přes Apple ID je rychlejší. Přihlašovací údaje Apple můžete použít k přihlášení na naši platformu, ale je důležité zadat skutečnou e-mailovou adresu. Místo přezdívky použijte e-mail vytvořený společností Apple.



Pokud stále nemáte přístup ke svému účtu, kontaktujte nás.



Pokud vám tento článek vyřešil otázku, ohodnoťte nás prosím níže a pomozte nám vylepšovat se.