Těší nás, že jste se rozhodli nakupovat vstupenky přes StubHub International. Tady je všechno, co potřebujete vědět k dokončení nákupu přes aplikaci.


OBSAH



Musím si pro nákup vstupenek přes aplikaci vytvořit účet?

Ano. Jako registrovaný uživatel můžete sledovat své nákupy v části Profil a také prodávat vstupenky. 


Jak se registrovat na StubHub International

  1. Otevřete aplikaci StubHub.
  2. Jděte na Profil.
  3. V dolní části stránky klepněte na Vytvořit účet.
  4. Zadejte svou e-mailovou adresu, telefonní číslo (volitelné) a heslo. Nebo klepněte na Přihlásit se přes Facebook, Google nebo Apple a použijte svůj účet na některé z těchto  platforem.
  5. Klepněte na pokračovat.


Vyhledání akcí

Hledanou akci najdete zadáním názvu zápasu, kapely, představení atd. do pole pro vyhledávání na domovské stránce. 


Pokud se chcete podívat na všechny akce probíhající v konkrétním městě a termínu, použijte filtry v horní části domovské stránky pod polem pro vyhledávání.


Výběr vstupenek

Po rozkliknutí stránky s akcí uvidíte všechny dostupné nabídky. Kupující si mohou vstupenky kdykoli zakoupit a prodejci je mohou kdykoli odstranit. Neváhejte příliš dlouho. Klikněte na požadovanou nabídku, zkontrolujte informace, vyberte počet vstupenek a přejděte do pokladny.


V tomto článku se dozvíte víc o způsobech doručení. 


Dokončení platby

Před platbou znovu zkontrolujte informace na vstupenkách a ujistěte se, že kupujete správné vstupenky. V poli s informacemi o doručení uvidíte způsob doručení a předpokládaný termín doručení. 

Pokud máte slevový kód, vyberte jej z StubHub Wallet a přidejte jeden z kódů, který už máte na svém účtu, nebo přidejte nový kód.

V posledním kroku uvidíte v části Způsob platby svou výchozí volbu. Pokud platíte kreditní/debetní kartou, stačí zadat kód CVV. Pokud chcete změnit nebo přidat novou kartu, klepněte na Nová karta a zadejte platební údaje a fakturační adresu.


Za vstupenky na StubHub International můžete zaplatit kreditní nebo debetní kartou předních vydavatelů nebo přes PayPal, Apple Pay a Google Pay. 

  • K dispozici máte také možnost platby na splátky přes PayPal. Stačí vybrat PayPal jako způsob platby a následně zvolit, jestli chcete zaplatit celou částku nebo dáváte přednost platbě na splátky. Platí pouze pro určité typy transakcí.


Jakmile se rozhodnete pro způsob platby, klikněte na Koupit nyní.


Gratulujeme. Právě jste si koupili vstupenky přes StubHub International. Jakmile budou vaše vstupenky k dispozici, nebo až budou odeslány, ozveme se vám.