OBSAH


Registrace na StubHubu

Chcete-li prodávat své vstupenky na StubHubu, nejprve musíte vytvořit účet.

  1. Přejděte na naše webové stránky StubHubu
  2. Klikněte na Přihlásit se 
  3. Nahoře na vyskakovacím okně klikněte na Vytvořit účet
  4. Zadejte své křestní a příjmení, e-mailovou adresu a heslo. Nebo klikněte na Přihlásit se pomocí svého účtu na Facebooku, Googlu nebo Apple.
  5. Klikněte na Zaregistrovat se


Jak přidat platební metodu

Přejděte na Platby a Výplatní metoda, vyberte měnu a způsob platby.

  • PayPal: zadejte stejný e-mail, který je registrován ve vašem účtu PayPal. Ujistěte se, že váš účet přijímá zvolenou měnu.
  • Přímý vklad: nejprve zadejte stejnou adresu, která je registrována na vašem bankovním účtu, a poté poskytněte své údaje o účtu. Vezměte na vědomí, že v závislosti na měně musí být vaše banka umístěna v určitých zemích.


Před potvrzením prodeje vyberte způsob platby. Jakékoli změny platební metody se použijí pouze na stávající a nové záznamy. Jakmile budete mít prodej a vaše platba neprobíhá, budete nás muset kontaktovat a požádat o změnu.


Vytváření nabídek na vstupenky na událost

  1. Najděte událost na naší webové stránce a klikněte na Zobrazit vstupenky.
  2. Klikněte na Prodat místo toho (Modré logo nahoře vpravo na stránce).
  3. Zadejte stejné informace, které máte o umístění vstupenek (okamžitá nebo neokamžitá dodávka, v závislosti na tom, zda máte vstupenky).
  4. Vyberte částku, kterou chcete za jednu vstupenku.
  5. Zadejte informace o bankovním účtu nebo účtu PayPal, na který chcete být placeni (musíte mít bankovní účet v měně události. V opačném případě přidejte svůj účet PayPal).
  6. Nakonec klikněte na Uveřejnit mé vstupenky.


Dostanete potvrzovací e-mail, když budou vaše vstupenky uvedeny k prodeji. Svoji nabídku najdete přejitím na Moje vstupenky > Nabídky.


Můžete kdykoli upravit, deaktivovat nebo smazat svou nabídku, pokud vaše vstupenky nejsou prodány, pak budete muset provést dodání.


Chcete vytvořit nabídku na událost, která není vytvořena na našich webových stránkách?

Můžete nám to navrhnout prostřednictvím tohoto odkazu. Vaši žádost vyhodnotíme a obvykle událost přidáme do 7 pracovních dnů.



Pokud vám tento článek pomohl, ohodnoťte nás níže a pomozte nám zlepšovat se.