Om du har säkrat biljetter till en av Shakiras shower, har du en fantastisk upplevelse att se fram emot. Den här guiden ger en kort översikt över vad du kan förvänta dig som biljettköpare.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Fortsätt läsa för alla detaljer! ;)

Hitta biljetter

Letar du fortfarande efter biljetter? Kolla in listan över kommande Shakira-konserter och boka din plats.

För evenemang med namnregistrering måste du ange deltagarnas uppgifter under köpprocessen. Detta steg är viktigt för att säkerställa smidig inpassering. Oroa dig inte om du inte kan lägga till uppgifterna direkt—du kan göra det senare. Här är hur.

När får jag dem?

För att säkerställa säkerheten kommer biljetterna att släppas cirka 10 dagar före konserten. Var säker på att du kommer att få dem i tid för att njuta av showen, tack vare vår 100%-garanti.

Hur får jag dem?

De vanligaste formaten är:

• Elektronisk: Läs mer om elektroniska biljetter här.
  • Fysisk: Läs mer om fysiska biljetter här.
  • Mobil överföring: Dessa biljetter överförs via en tredjepartsapp eller plattform som inte är kopplad till StubHub International. Vilken specifik app du behöver ladda ner beror på säljaren (vi kommer att ge mer information nedan). När säljaren har slutfört överföringen får du två mejl: bash Copy code
    • Ett mejl från StubHub International som bekräftar att din beställning har levererats (notera att biljetterna inte kommer att visas på vår plattform).
    • Ett mejl från tredjepartsleverantören som bekräftar överföringen och ger instruktioner om hur du får tillgång till biljetterna.
Kan du inte hitta mejlet? Kolla din SPAM- eller skräppostmapp för att vara säker på att du inte missat någon korrespondens. Kan du fortfarande inte hitta det? Läs denna artikel för fler detaljer.

För Ticketmaster

1. Ladda ner Ticketmaster-appen.
  2. Logga in eller skapa ett konto med samma e-postadress som är registrerad på StubHub International.
  3. Gå till "Mitt konto" för att se dina biljetter. QR-koden kommer endast att vara synlig på evenemangsdagen.
  4. Skanna QR-koden vid evenemanget för att komma in.

För Quentro

För digitala biljetter till evenemang i Brasilien, följ dessa steg:

1. Ladda ner Quentro-appen.
  2. Logga in eller skapa ett konto med samma e-postadress som är registrerad på StubHub International. Se till att ditt konto är skapat innan säljaren överför biljetterna, annars kommer det inte att vara möjligt att skicka biljetterna till din e-post.

3. Tryck på biljettikonen för att se dina biljetter.

4. Skanna QR-koden vid evenemanget för att komma in.

Problem med att komma åt biljetterna i tredjepartsappen?

Om vi har bekräftat att dina biljetter har överförts men de inte syns i appen för landets evenemang, se till att du har laddat ner rätt app för det landet. Biljetterna kommer att vara tillgängliga där.

Om du inte kan ladda ner appen (kanske för att du är utomlands eller inte hittar den i landets evenemang), följ instruktionerna på tredjepartswebbplatsen.

Kan du inte närvara på det reserverade datumet?

Om dina planer ändras kan du köpa nya biljetter till ett annat datum och sälja dina ursprungliga biljetter. På så sätt kan du återfå dina kostnader och ge en annan fan en chans att njuta av evenemanget.

StubHub International har ingen kommersiell relation med den nämnda tredjepartsappen. Dess inkludering i denna kommunikation är enbart för informationsändamål.

Om denna artikel löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.