Har du sålt flerdagarsbiljetter till en festival, F1, motorcykeltävling eller annan tävling? I så fall kommer vi här att förklara hur du hanterar leveransen av din försäljning.

Jag har pappersbiljetter

Om de biljetter du har sålt är i fysiskt format och om du även har armband i din ägo... Perfekt!! Vi utnyttjar leveransen för att få dem att komma fram samtidigt :)

1. Gå till din profil genom att klicka på "Mina Biljetter" > "Försäljning"
  2. I avsnittet Försäljning, klicka på "Öppna" och hitta transaktionen. Klicka sedan på "Skriv ut etikett".
  3. Skriv ut etiketten
  4. Lägg biljetterna och armbanden i ett vanligt A4-kuvert (eller ett från UPS) och klistra leveransetiketten på utsidan av kuvertet.
  5. Kontakta kuriren för att samordna hämtningen på adressen, dag och tid du vill ha det. Eller om du föredrar det, leverera det direkt till en Access Point-butik.

Jag har e-biljetter

Om dina biljetter å andra sidan är i PDF-format... Det beror på platsen eller evenemanget, det är möjligt att gästen behöver 1 biljett per dag istället för 1 biljett för hela evenemanget. Nedan förklarar vi stegen för att skicka i båda fallen:

Flera biljetter per deltagare

För vissa helgpass-evenemang, till exempel 3 dagar, utfärdar arrangören 3 biljetter per deltagare. En per dag. Vilket innebär att deltagaren kommer att ha totalt 3 biljetter.

Tyvärr kommer du inte att kunna ladda upp hela PDF-filen på vår plattform. Istället, fyll i vårt kontaktformulär och bifoga filen med alla biljetter.

Unik biljett per deltagare

Om flerdagspasset istället är 1 biljett per deltagare för hela evenemanget, kommer du att kunna ladda upp PDF-filen från ditt StubHub International-konto.

Du behöver bara följa dessa steg:

1. Logga in på din profil
  2. Gå till fliken "Försäljning" och "Öppen"
  3. Under transaktionen, tryck på "Ladda upp biljetter"
  4. Välj biljetterna och klicka på "Spara"
  5. Din försäljningsstatus kommer att ändras till "Levererad"

Efter att evenemanget har ägt rum kan du förvänta dig att få betalning inom 5 till 8 arbetsdagar. Den här tidsramen gör det möjligt för oss att säkerställa att de sålda biljetterna var giltiga och att din köpare kunde delta i evenemanget med dem.

Om den här artikeln löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättras.