In Hand Date (IHD) är det datum då du fysiskt ska ha biljetterna tillgängliga för leverans till köparen. Du kan leverera biljetterna innan detta datum om de säljer. Här är hur du kan uppdatera detta datum.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Uppdatera In Hand Date på en annons

Du kan ändra när som helst innan biljetterna är sålda.

• Ändra In Hand Date på dator:
    1. Gå till Mina biljetter > Annonser
    2. Klicka på "Redigera annons"
    3. Under "Du kommer att ha biljetterna senast," klicka på "Ändra datum" för att öppna kalendern och välj ett nytt datum
    4. Klicka på Spara
  • Ändra In Hand Date på StubHub-appen:
    1. Tryck på Sälj > Aktiva annonser
    2. Klicka på "Biljetter i hand"
    3. Välj det nya datumet från kalendern
    4. Klicka på Klar

Uppdatera In Hand Date på en försäljning

Tyvärr kan du inte ändra In Hand Date direkt från din profil på grund av ett tekniskt problem med funktionen "Gör ändringar". Våra ingenjörer arbetar aktivt med att lösa detta.

Under tiden, om du inte kan leverera biljetterna i tid, vänligen skicka oss ett mejl (välj Försäljningsstöd > Ändra datum för att leverera biljetterna). Vårt supportteam kommer att granska situationen med din köpare. När det är bekräftat kommer de att kontakta dig för att slutföra lösningen.

VIKTIGT: Köparen har 24 timmar på sig att godkänna ändringen. Om de inte godkänner inom denna tidsram kommer vi att debitera ditt kreditkort enligt våra Säljarpolicyer.

Om den här artikeln löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.