Följ dessa steg för att ändra din annons:

1. Logga in på din StubHub International-profil
  2. Navigera till avsnittet 'Annonser'
  3. Gå till fliken 'Aktiva'
  4. Hitta annonsen du vill uppdatera
  5. Klicka på 'Redigera annons'

Vad kan jag göra med min annons?

När du redigerar din annons kan du:

• Justera biljettypen och välja ett annat leveransalternativ från de som är tillgängliga i fönstret för att redigera annonsen.
  • Ändra förväntat leveransdatum under 'Du kommer att ha biljetterna senast'.
  • Uppdatera sittplatsens plats och lägga till nya platser med hjälp av evenemangskartan från StubHub International, som du kommer åt via 'Sittplatsinformation'.
  • Ändra 'Biljettens nominella värde'
  • Justera beloppet du vill få per biljett.
  • Lägga till 'Funktioner & Kommentarer' eller 'Begränsningar' om det är tillämpligt för dina biljetter.
  • Ladda upp e-biljetter, se till att varje fil är under 5 MB i storlek.

Om du inte längre vill sälja dina biljetter eller vill använda dem någon annanstans, kan du ta bort annonsen. Observera att ändringar i en annons inte påverkar biljetter som redan har sålts. Ändringarna kommer endast att gälla osålda biljetter.

Hur duplicerar jag en annons?

Att duplicera en annons kan vara användbart för att sälja ytterligare biljetter till samma evenemang utan att börja om från början. För att skapa en kopia, klicka helt enkelt på '+'-ikonen och ändra de nödvändiga detaljerna.

Om den här artikeln löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.