Du gjorde det strålande valet att köpa biljetter på StubHub International, vi förklarar allt du behöver veta för att slutföra ditt köp.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Behöver jag skapa ett konto för att köpa biljetter?

Vi rekommenderar starkt att du skapar ett konto. Som registrerad användare kan du se alla dina köp och även sälja vidare biljetter på ditt konto.

Registrera dig på StubHub International

1. Gå till www.stubhub.se
  2. Klicka på Logga in
  3. Klicka på Registrera längst ned i dialogrutan
  4. Ange ditt för- och efternamn, e-postadress och ett lösenord. Eller klicka på Registrera dig med Facebook för att använda din Facebook-information.
  5. Klicka på Registrera dig

Köpa som gäst på StubHub International

1. Gå till evenemangssidan
  2. Välj de biljetter du vill ha och klicka på Kassa
  3. När du blir ombedd att logga in väljer du Fortsätt som gäst
  4. När du har slutfört ditt köp får du en bekräftelse via e-post med en länk för att skapa lösenordet du behöver för att komma åt din beställning.

Hitta evenemang

På startsidan kan du hitta det evenemang du söker genom att skriva in namnet på spelet, bandet, pjäsen osv. Genom att även ange namnet på staden kan du få snabbare resultat.

Om du hellre vill ta en titt på alla evenemang i en specifik stad och inom en specifik tidsperiod kan du använda stads- och datumfiltren längst upp till höger på startsidan, precis under profilknappen.

Välja biljetter

När du är på evenemangssidan hittar du alla annonser som för närvarande är tillgängliga. Biljetter kan köpas av köpare eller tas bort av säljare när som helst. Vänta inte för länge! Klicka på annonsen du vill ha och sedan på Kassa.

Slutföra mitt köp

Ta en till titt på biljettinformationen på kassasidan och se till att du har rätt biljetter. I leveransrutan ser du leveransmetoden och det beräknade leveransdatumet.

Om du har en rabattkod kan du välja Lägg till rabatter och sedan antingen välja en av koderna du redan har angett på ditt konto eller lägga till en ny.

Slutligen ser du ditt standardval under betalningsmetod. Om det är ett kredit-/betalkort behöver du bara ange din CVV-kod. Om du vill ändra eller lägga till det för första gången klickar du på Lägg till/ändra betalningsmetod och anger din information. Du kan antingen betala med ett PayPal-konto eller ett kredit-/betalkort. Du kan inte betala för dina biljetter med banköverföring.

När du har bestämt dig för din betalningsmetod klickar du på Köp nu.

Grattis! Du har just köpt biljetter på StubHub International. Vi meddelar dig när dina biljetter är tillgängliga eller när de skickas.