2021, när StubHub köptes av Viagogo, var företaget tvunget att genomgå en lagstadgad separation där StubHubs Nordamerika och dess internationella verksamheter separerades. Till följd av detta finns det nu två separata och åtskilda företag.

Vad är StubHub International?

StubHub Internationals verksamhet omfattar alla länder där vi är verksamma. Här kan du se listan över tillgängliga webbplatser:

LandHemsida
Irlandhttps://www.stubhub.ie/
Storbritannienhttps://www.stubhub.co.uk/
Spanienhttps://www.stubhub.es/
Mexikohttps://www.stubhub.mx/
Danmarkhttps://www.stubhub.dk/
Finlandhttps://www.stubhub.fi/
Greklandhttps://www.stubhub.gr/
Frankrikehttps://www.stubhub.fr/
Italienhttps://www.stubhub.it/
Portugalhttps://www.stubhub.pt/
Polenhttps://www.stubhub.pl/
Sverigehttps://www.stubhub.se/
Nederlandhttps://www.stubhub.nl/
Luxemburg (tyska)https://www.stubhub.lu/de
Luxemburg (franska)https://www.stubhub.lu/
Tjeckienhttps://www.stubhub.cz/

Belgien (nederländska)

https://www.stubhub.be/

Belgien (franska)

https://www.stubhub.be/fr/
Österrikehttps://www.stubhub.co.at/
Tysklandhttps://www.stubhub.de/

Hur får jag tillgång till och/eller hanterar mina beställningar, försäljningar och annonser på StubHub International?

Åtkomst till ditt konto på webbplatsen för StubHub International kommer inte att ändras.

Information om dina beställningar, försäljningar och annonseringar som görs på någon webbplatserna för StubHub International kommer att finnas kvar i din profil och kan hanteras där som vanligt.

Hur ska jag hantera mina beställningar, försäljningar och annonser för händelser som äger rum på webbplatserna www.stubhub.com och/eller www.stubhub.ca ?

Om du har köpt eller sålt dina biljetter via www.stubhub.com eller www.stubhub.ca och behöver support i samband med dessa beställningar och annonser behöver du kontakta kundtjänst-teamet i USA eller så kan du besöka deras hjälpcenter. Det är inte så att vi inte vill hjälpa dig, men vi har helt enkelt inte tillgång till någon information relaterad till beställningar eller användare på deras plattform.

Jag har kredit på mitt konto i amerikanska och/eller kanadensiska dollar. Kommer jag att kunna använda denna kredit efter uppdelningen?

Ja. Du kommer att kunna använda din kredit efter uppdelningen. Din kredit i amerikanska och/eller kanadensiska dollar kommer att finnas tillgänglig för dig på ditt konto på www.stubhub.com och/eller www.stubhub.ca. Efter uppdelningen kommer du inte längre se denna kredit på ditt internationella konto.