Probeer je de etickets van je profiel te downloaden en kun je ze niet downloaden?

Nadat u op Tickets ophalen hebt geklikt, ziet u het volgende venster met een foutmelding?

Deze fout treedt op vanwege de verkeerde configuratie in uw Google Chrome-browser. Om dit probleem op te lossen, moet u enkele wijzigingen aanbrengen in de instellingen in uw browser.

Hoe doe je dat?

1. Ga naar Instellingen in Google Chrome

2. Typ "PDF" in de zoekbalk

3. Ga naar Site-instellingen

4. Tik op Extra inhoudsinstellingen

5. Kies in PDF-documenten de eerste optie PDF's downloaden.

Probeer het daarna opnieuw en je kunt je tickets downloaden.