Heb je meerdaagse tickets verkocht voor een festival, F1, motorrace of andere competitie? Zo ja, dan leggen we hier uit hoe je de levering van je verkoop kunt regelen.

Ik heb papieren tickets

Als de tickets die je hebt verkocht fysiek zijn en je ook de polsbandjes in je bezit hebt... Perfect!! Laten we gebruik maken van de verzending zodat alles tegelijkertijd aankomt :)

1. Ga naar je profiel door te klikken op Mijn Tickets > Verkopen
  2. In de sectie Verkoop, klik op Openstaand en zoek de transactie op. Klik vervolgens op Print label.
  3. Print het label
  4. Doe de tickets en polsbandjes in een gewone A4-envelop (of een van UPS) en plak het bezorglabel aan de buitenkant van de envelop.
  5. Neem contact op met de koerier om de ophaling te coördineren op het adres, de dag en het tijdstip dat je wilt. Of, als je dat liever hebt, lever het direct af bij een Access Point-winkel.

Ik heb e-tickets

Als je tickets daarentegen in PDF-formaat zijn... Afhankelijk van de locatie of het evenement kan het zijn dat de gast 1 ticket per dag nodig heeft in plaats van 1 ticket voor het hele evenement. Hieronder leggen we je de stappen uit voor beide gevallen:

Meerdere tickets per deelnemer

Voor sommige weekendpas-evenementen, bijvoorbeeld voor 3 dagen, geeft de organisator 3 tickets per deelnemer uit. Eén per dag. Dit betekent dat de deelnemer in totaal 3 tickets zal hebben.

Helaas kun je het hele PDF-bestand niet uploaden op ons platform. In plaats daarvan vragen we je om ons contactformulier in te vullen en het bestand met alle tickets bij te voegen.

Uniek ticket per deelnemer

Als het meerdaagse pasje 1 ticket per deelnemer is voor het hele evenement, kun je het PDF-bestand uploaden vanuit je StubHub International-account.

Je hoeft alleen deze stappen te volgen:

1. Log in op je profiel
  2. Ga naar het tabblad "Verkopen" en "Openstaand"
  3. Onder de transactie, tik op "Tickets uploaden"
  4. Selecteer de tickets en klik op "Opslaan"
  5. Je verkoopstatus wordt gewijzigd naar "Afgeleverd"

Na afloop van het evenement kun je verwachten dat je betaling binnen 5 tot 8 werkdagen ontvangt. Deze termijn stelt ons in staat om te controleren of de verkochte tickets geldig waren en of de koper het evenement ermee kon bijwonen.

Als dit artikel je vraag heeft opgelost, geef ons dan alsjeblieft een beoordeling hieronder en help ons om ons steeds te blijven verbeteren.