De In Hand Date (IHD) is de datum waarop je de tickets fysiek beschikbaar hebt voor levering aan de koper. Je kunt de tickets vóór deze datum afleveren als ze verkocht zijn. Hier is hoe je deze datum kunt bijwerken.

INHOUDSOPGAVE

De In Hand Date bijwerken op een vermelding

Je kunt de datum op elk moment wijzigen voordat de tickets zijn verkocht.

• De In Hand Date wijzigen op desktop:

1. Ga naar Mijn tickets > Vermeldingen

2. Klik op "Bewerk vermelding"

3. Onder "Je hebt de tickets op," klik op "Datum wijzigen" om de kalender te openen en een nieuwe datum te selecteren

4. Klik op Opslaan

• De In Hand Date wijzigen op de StubHub App:
    1. Tik op Verkopen > Actieve vermeldingen
    2. Klik op "Tickets in handen"
    3. Kies de nieuwe datum uit de kalender
    4. Klik op Gereed

De In Hand Date bijwerken op een verkoop

Helaas kun je de In Hand Date niet rechtstreeks vanuit je profiel wijzigen vanwege een technisch probleem met de functie "Wijzigingen aanbrengen". Onze ingenieurs werken actief aan een oplossing.

Als je de tickets in de tussentijd niet op tijd kunt leveren, stuur ons dan een e-mail (kies Verkoopondersteuning > Wijzig de datum voor ticketlevering). Ons ondersteuningsteam zal de situatie met je koper bekijken. Zodra dit is bevestigd, zullen ze contact met je opnemen om de oplossing af te ronden.

BELANGRIJK: De koper heeft 24 uur om de wijziging goed te keuren. Als ze niet binnen deze termijn goedkeuren, zullen we je creditcard belasten volgens onze Verkopersvoorwaarden.

Als dit artikel je vraag heeft opgelost, beoordeel ons dan hieronder en help ons om te blijven verbeteren.