Heb je tickets verkocht voor de competitie en wil je weten hoe je ze kunt overdragen? Het is snel en gemakkelijk!

Hoe te leveren?

U mag de tickets overdragen aan een andere deelnemer door het e-mailadres van die persoon op te geven.

1. Log in op uw StubHub International-profiel.
    1. Ga naar 'Verkopen', tab 'Open' en zoek naar uw verkoop.
    2. Kopieer het e-mailadres van de koper. Dit kunt u ook zien in de bevestigingsmail van de verkoop.
      • Als het domein van het e-mailadres @privaterelay.apple.id is, neem dan eerst contact met ons op voordat u de volgende stappen volgt. Dit domein is niet geldig voor ticketoverdrachten.
      • Let op, u mag het e-mailadres van uw koper alleen gebruiken voor zuiver transactionele redenen. Elk misbruik van dergelijke informatie is uw eigen verantwoordelijkheid.
  2. Log in op uw Wimbledon-app.
    1. Ga naar het tabblad 'Tickets'.
    2. Selecteer de tickets die u heeft verkocht en die u moet overdragen, en klik vervolgens op 'Ticket overdragen'.
    3. Geef het e-mailadres van uw gast op en klik vervolgens op 'Verzenden'.
  3. Keer terug naar onze pagina om de transactie te voltooien.
    1. Klik op “Bevestigen/Overdragen”.
    2. Kies “Ik heb het/de ticket(s) al overgedragen aan de koper vanaf de originele ticketleverancier pagina" en bevestig.
    3. Uw verkoopstatus zal automatisch veranderen naar Afgeleverd.

Wat gebeurt er als de tickets niet op tijd worden overgedragen?

Als de tickets niet worden overgedragen en we tijdens het proces niet op de hoogte worden gebracht van eventuele problemen, kan dit leiden tot vertraging in je betaling.

Elke vermelding of verwijzing naar de officiële Wimbledon-app is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert geen enkele officiële associatie.