Om du sålde en typ av mobilbiljett på StubHub International använder du instruktionerna nedan baserat på den leveranstyp du valde när du annonserade dem för att leverera biljetterna till köparen.

Om du valde biljettöverföring
  1. Gå till den ursprungliga biljettleverantörens konto och välj biljetterna du sålde (detta kan vara Ticketmaster, laget, arenan eller något annat biljettföretag.)
  2. Överför biljetterna via den ursprungliga biljettleverantörens konto. När dina biljetter har sålts skickar vi dig ett e-postmeddelande med namnet och e-postadressen du ska överföra biljetterna till.
  3. På StubHub International, gå till Mina biljetter > Försäljning och hitta din försäljning Ser du knappen "Bekräfta överföring"?
• Ja: Klicka på "Bekräfta överföring" för att meddela oss att du har överfört biljetterna
• Nej: Allt är klart! Vi kommer att bekräfta din beställning automatiskt inom 30 minuter efter överföring av biljetterna. Har du några frågor?

Om du valde Flash Seats-biljetter (AXS)
  1. Logga in på FlashSeats.com. Klicka på "Biljetter" och hitta de du har sålt.
  2. Klicka på "Överför" i kolumnen Åtgärd och välj varje biljett du vill överföra
  3. Ange StubHub International-beställningsnumret i fältet "Förnamn". Fortsätt att fylla i informationen och överför biljetterna med köparens e-postadress.
    • Du hittar dessa uppgifter i avsnittet "Försäljningsinformation" i det e-postmeddelande vi skickade när dina biljetter såldes
  4. På StubHub, gå till Mina biljetter > Försäljning och hitta din försäljning Ser du knappen "Bekräfta överföring"?
    • Ja: Klicka på "Bekräfta överföring" för att meddela oss att du har överfört biljetterna
    • Nej: Allt är klart! Vi kommer att bekräfta din beställning automatiskt inom 30 minuter efter överföring av biljetterna. Har du några frågor?