Efter att ha köpt biljetter kan du fortfarande ändra din leveransadress från ditt konto.

1. Gå till Mina biljetter > Beställningar
  2. Har biljetterna redan skickats?
    • Ja, biljetterna är på väg: Kontakta oss gärna. Vi kommer att kontrollera om det finns tillräckligt med tid för att ändra leveransadressen.
    • Nej, biljetterna har ännu inte skickats: Uppdatera leveransinformationen i beställningen. Om du vill skicka dem till ett hotell eller till en vän eller familjemedlems adress, kontakta dem först så att de kan förvänta sig leveransen. Hotell kan kanske inte behålla paket länge. När du har meddelat dem, följ dessa steg för att ändra adressen:
      • Under beställningen klickar du på Visa detaljer och sedan på Ändra leveransadress
        • Om du redan har adressen i din profil väljer du adressen och trycker på Spara.
        • Om det är en ny adress klickar du på Lägg till ny adress, fyll i informationen och tryck sedan på Spara.

Om den här artikeln löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.