Nadat je tickets hebt gekocht, kun je nog steeds je verzendadres wijzigen vanuit je account.

1. Ga naar Mijn tickets > Bestellingen
  2. Zijn de tickets al verzonden?
    • Ja, de tickets zijn onderweg: Neem alsjeblieft contact met ons op. We zullen controleren of er genoeg tijd is om je pakket naar een ander adres te laten sturen.
    • Nee, de tickets zijn nog niet verzonden:Werk de verzendinformatie bij in de bestelling. Als je ze naar een hotel of naar het adres van een vriend of familielid wilt laten versturen, neem dan eerst contact met hen op zodat ze de levering kunnen verwachten. Hotels houden pakketten mogelijk niet lang vast. Nadat je hen op de hoogte hebt gebracht, volg je deze stappen om het adres te wijzigen:
      • Onder de bestelling klik je op Details bekijken en vervolgens op Verzendadres wijzigen
        • Als het adres al in je profiel staat, selecteer je het adres en tik je op Opslaan.
        • Als het een nieuw adres is, klik je op Nieuw adres toevoegen, vul je de informatie in en tik je uiteindelijk op Opslaan.

Als dit artikel je vraag heeft opgelost, beoordeel ons dan hieronder en help ons om ons te verbeteren.