Als je een specifiek evenement zoekt, ga je naar de homepage http://www.StubHub.nl en typ je de naam van de artiest, de club of het evenement in de zoekbalk. Je zou dan onder die zoekopdracht een aantal gerelateerde evenementen moeten zien.

Als je een sportevenement zoekt, kun je de naam van een deelnemende club in de browser typen en op de gewenste club klikken. Je ziet dan de aanbiedingen van alle beschikbare wedstrijden voor die club.

Als je vragen hebt tijdens het aankoopproces, aarzel dan niet contact opnemen. We helpen je er graag mee.